Uscha.... fästingar...

Idag hittade man Inas första fästing. Den lilla jäkeln hade satt sig i nacken och var inte allt för stor. Upptäckte det ca 10min innan jag skulle åka på jobbet. Alltid att man upptäcker allt i sista minuten.
Jag satte mig med henne i knäet för att ta bort det lilla äcklet men det gick inte så bra. Började med att jag först lyckades förstöra en bit av kroppen sen när jag väl fick ett bra grapp om den så självklart kan inte lilla Ina vara still så man tappar det. Kommer då på mig själv att jag inte äger någon fästingborttagare! Vet att man kan ta bort dom med bara händer men lite svårt då de inte är så stora kommer då på att jag har ju en "1:a-hjälpen-väska" för hund. Kollar i den om jag hittar någon fästingborttagare. Hittade någon plastig sak som var helt värdelös  så jag försökte med händerna tills jag insåg att jag inte skulle få bort den. Då hade jag redan lyckts med att förstöra kroppen allt för mycket för att jag inte skulle få bort den.
Bestämde mig då för att låta den sitta kvar tills Perra kom hem ihop om att han skulle kunna ta bort den på något vänster för nu var jag tvungen att ta mig till bussen då jag missade min första för att komma till jobbet.

Ringde och pratade med Perra i kväll om hur det hade gått men han fick inte heller bort den men han skulle försöka igen i morgon. I värsta fall får jag låta det äcklet sitta kvar så att den blir tillräckligt stor så man kan ta bort den. Eller också gör ajg så att ajg åker på djuraffären nu på morgonen inna jag går och lägger mig för att köpa en färstingborttagare, måste i vilket fall köpa torrfoder då det börjar ta slut.

Hon äter nu! :D
Inte alltid alla hela måltider men i alla fall minst 1-2 hela måltider om dagen. Är väldigt lättad över att hon äter mer nu utan att jag ska behöva göra det "roligt" att äta eller blanda i en rå äggula.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0