Hunnit med mycket redan

Ina har hunnit med en del redan sen vi kom hem till Härnösand. Allt från att träffa nya kompisar till att byta medelklass till klass :)
Ina härjra för fullt med mammas hund Bej hela dagarna och fått träffa Doris Linas hund igår.

Bej är av rasen Shilio Shepeard. En ras som kommer från USA där en tysk kvinna har avlat fram  denna ras. Den är ej FCI- godkänd och räkna därför än så länge som blandras men går under Schäfer när man ska försäkra denna ras. De ser ut som en stor lång hårig schäfer. Det jag kan berätta om denna ras egenskaper som jag själv har läst om och upplevt själv är den är godtrogen, har vaktinstinkt, bestämd, lekfull, lugna i temeprament och lyhörda. Rasen är väldigt lik den "vanliga" schäfern. Tanken bakom denna ras är att få tillbaka den gamla hederliga tyska schäfern, storleken och speciellt mentaliteten.



Doris är en Grand Danios tik på två år.





Igår hade Ina besök hos veterinären för att få sin 12 veckors spruta. Det gick jätte bra, att åka hiss bord ner var inga problem heller. Veterinären tyckte hon var väldigt fin.

Ina fick även två nya halsband av Lina, ett blingbling som hon kan ha nu och ett annat läderhalsband med platta nitar med tassavtryck på. Så nu är Ina lite extra fin med sitt bling halsband :P



Vi har även hunnit med en heldel bilträning då jag övningskör minst 2h om dagen. Det blir bara bättre och bättre det med. Ina ylar ibland då man lämnar henne själv i bilen ibland men blir snabbt tyst och kan somna utan problem. somnar oftast direkt när man har börjat köra.

Så mycket har vi hunnit med sen vi kom i tisdags fm och mer blir det i helgen. Då ska vi åka till Therese och där kommer hon att få träffa jack rusell Lillan och kanske Önska och några katter. Mer om det kommer jag att uppdatera om under helgen eller början på nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0