Träning tillsammans med tandlossning och en hel del gasning

Under denna vecka då man har varit leldig och inte haft så mycket för sig har man spenderat mycket tid med Ina. Har blivit minst en lång promenad i både skog där vi har sprungit upp och ner för stenhällar, med inslag av lite lydnad och spår med godis. Har även gått vanliga promenader med uppehåll på gamla stora rugbyplanen med lite bus med kampsnöret, uppletande av snöret och lite lydnad. Har börjat tränat mer och mer på ligg då hon inte riktigt har förstått det ännu men det börjar bli bättre.
Då det bara har blivit en lång promenad (längre än vanligt) mitt på dagen så sov Ina i stort sett fram till kl 18.30 efter att vi kom hem vid 15-tiden. En riktigt trötter, helt utsalen på sin plats i vardagsrummet.
Vid 19-tiden då jag var ut med henne var hon riktigt pigg då blev det mer träning på ligg, beköning blev hennes mat då hon inte hade velat äta upp det tidigare. Gick riktigt bra, har jätte bra kontakt med henne och hon är så taggad på komandot att hon självmant lägger sig.
Med kort och gott har hon varit rätt trött både psykist och fysiskt under dessa dagar :)




Hon har även börjat tappat tänder lilla damen, ganska skönt på sätt och vis. Så nu tuggas det förfullt på ben och det gasas en hel del här hemma med. Men det tar jag utan problem så länge jag slipper söndertuggade skor :)
Har inga sönder tuggade skor ännu bara skosnören som har blivit drabbade ännu. Ibalnd när man har kommit hem efter att ha varit ute i ca 1h på något ärenede i centrum har man hittat tre par skor som Ina har burit in till sin plats i vardagsrummet, inte söndertuggade bara dit burna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0