God fortsättning önskar vi :)

Har varit uppe i Härnösand sen den 18:e i inte suttit vid någon dator. Där av dålig uppdatering under veckan innan jul och under jul helgen. Kom hem till Sthlm igårkväll och nu sitter man på jobbet.
Det har gått bra hela veckan med Ina och Rozz. De har fått träffat en del nya människor och hundar och dte har gått hur bra som helst. Fram till onsdag var det någorlunda "varmt" ute så att man kunde vara ute med hundarna ett tag innan de började frysa om tassarna sina. Ina bara ÄLSKAR snön! Hon är som ett litet snö lok min tjej. går gärna i djupsnön och det gör inget att hon försvinner heller under snön, det verkar hon bara tycka är kul för hon ger sig ut i det på eget bevåg. Rozz däremot går bara i djupsnö i en annans spår, kan hända ibland att han ger sig ut i djupsnön själv men då ska det inte vara allt för mycket.
Sen i onsdags så har större delena av dagarna beståt av minst -20 ute så då har det bara blivit en snabb vistelse då det varit för allt för dem att vara ute då.

Bjuder på lite bilder som tagits under veckan :) (Tyvärr är inte alla bilder allt för bra då jag använde mig av mobilen) 

Snöloket :) 

 

 Stilig kille!

Bus i snön självklart 

 "Lilla" Bej. 9 mån och större än en leonberger :P

 Mys hemma hos Therese.
Var riktigt kallt så bäddade in lilla Rozz. Han somnade så gott där i filten kan jag lova :)

 Ina la sig i Lillans bur och myste där i stället
Och vad är julafton utan mys?
Ina och Rozz ligger och sover på mysbjörnen Baloo :)


Kommentarer
Postat av: Andrea

Ja, Ina och Maya har fler likheter än bara färg och Conviction´s kennelnamn, hi hi hi... Ha det gott!

2010-12-27 @ 11:16:04
URL: http://www.metrobloggen.se/bubba

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0