Hade hoppats på att få slippa bur...

Kommer man hem och ser en pisspöl i vardagsrummet, det kan jag ta. Lätt att man missar att se de då man har trä golv. Hör hur hundarna håller på inne på mitt rum. Perra har stängt in dem där innan han gick och la sig tydligen, vilket är ovanligt då han alltid brukar ha med sig dom i sängen.
Öppnar dörren och möts av två överlyckliga busar :)
Ser kläder ligga runt omkring i rummet blöta, sladden till ena lampan urdragen men ej söndertuggad, sängen uppbäddad OCH nerpissad! Möts av en inte allt för trevlig lukt heller..
Så det var bara att slänga ut bäddmadrassen, byta lakan o täcke och fram med skurhinken...

Hade verkligen velat slippa skaffa bur, men som det ser ut nu så har jag inget val oavsett om jag har en hundvakt eller ej...
De har varit så duktiga nu i 2 dagar sen nu är man tillbaka på ruta ett, vet inte vart det brister. Om det bara är ren protest från Rozz sida för att han blir lämnad/instängd? För han har blivit jätte duktig på att hålla sig då man är i närheten. Klart att det händer en olycka inne då man inte har varit dålig på att uppmärksama honom då han visar att han är nödig. Han är då dock dålig på att visa de men jag har lyckats läsa av honom.
Sen vet inte jag heller när hundarna var ut sist ikväll eller hur mycket vatten de har fått druckit då Perra har gått och lagt sig.
Men i morgon bär det av mot IKEA oavsett vad Perra tycker. För en ny bäddmadrass behövs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0