Ny säng! :)

Då har jag äntligen köpt mig en ny säng! Så skönt det ska bli att få sova i den för första gången i natt. Och denna säng så ska det inte få finnas några hundar alls i kan jag lova! Nu förtiden är det stängt in till rummen på ovanvåningen tills det är slut med kisserierna inne.
Tittade även på sacko säckar eller "zic zack säckar" som det stod på Mio här i Sthlm till hundarna. Vill ju ha en ny sackosäck eller en puff till hundarna då Rozz har bitit sönder den som jag hade. Trodde faktist att de skulle vara billigare. Får se om det blir någon nästa månad i stället eller också efter att man förhoppningsvis efter min vistelse i Sydafrika :)
Fick en resa dit av Dan i födelsedagspressent så nu ikväll har jag fyllt i en ledighetsansökan på jobbet som jag ska skicka in i morgon då jag vet mer exakt vilka dagar som jag behöver ta ledigt :P Hoppas bara på att jag får ledigt den under den arbetsveckan, blir man de så kommer jag att åka ner till Sydafrika och vara där i ca 3 veckor hade jag tänkt. Mer skrivet om det kommer senare då saker och ting är mer bestämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0