Protest, rastlös eller bara hungrig?

Idag 1h innan jag skulle åka på jobbet bestämde jag mig för att träna lite passivitet med Ina en stund och ögonkotankt och passivitet med Rozz efteråt. Tränade inne då det var nästan becksvart ute och kylan börjar komma vill jag inte kyla ner hundarna i onödan. Så jag tränade med Ina i köket och lämnade Rozz ensam i vardagsrummet. Jag vet att han inte gillar det. Han gnäller, river i kompostgallret och ibalnd gör ifrån sig inne. Han är gillar inte alls att bli separerad ifrån mig och Ina en kort stund. Men jag brydde mig inte utan körde på med Ina som vanligt. Såg verkligen hur roligt hon tyckte att det var att få träna lite igen! Har blivit väldigt dålig med det under denna tid då det känns som om att jag bara har jobbat natt hela tiden.
Medan jag och Ina tränar hör jag hur det låter konstigt ifrån vardagsrummet. Små dunsar av något slag. Går dit och tittar och hittar Rozz med min mobil i munnen som han har tagit ifrån vardagsrumsbordet. Har en Noka N900, en touch mobil med tangetbord. Om man ska förklara hur den ser ut med snabba ord :)
Han är lika glad att se mig och skäms inte alls över att han har tagit min mobil eller mindre tuggat sönder den! Hela skärmen var trasig.Lite sprickor i skärmen sen en massa ränder så man såg ingenting.
Där slutade min och Inas träning och det blev ingen träning för Rozz ikväll heller då en snabb jakt på en ny och tillfällig mobil som jag kunde ha med mig till jobbet.
Ska lämna in min mobil i morgon så får vi höra vad de säger.. Behövde verkligen INTE det här nu kan jag lova :/


Kommentarer
Postat av: Heidi

Men usch då=( Aldrig kul med söndertuggade saker speciellt inte saker som kostar en del att köpa nytt. Kan det gå på hemförsäkringen?

Vad stora dom blivit förresten! Ser ut som Rozz nästan vuxit ikapp Ina=)Kram

2010-11-12 @ 07:08:20
URL: http://convictions.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0