Tidigt firandes

I fredags så åkte jag, bror Jerry och Perra ner till Micke och hälsa på över helgen. Blev en riktigt lyckad helg med lite tidig julfirandes och födelsedagsfirandes :)

Förstod inte hur mycket jag hade saknat min lilla Ina tills jag fick träffa henne! Känndes väldigt konstigt då hon hade varit borta i en hel vecka hos bror min. Men trotts att hon fick i sig rått gift mår hon bara bra. Hon lever lika mycket rövarn nu som innan det lilla busfröet ;)
Hon äter medicinen utan problem. Hon ska ha 4 tabletter morgon och kväll fram tills på söndag. Ina som hade dålig aptit tidigare trodde jag aldrig att hon skulle äta medicinen som godis :) Men hon lyckas alltid att överraska matte sin. 
Vet inte om jag nämt tidigare att jag har fått lånat Dans nya systemkamera fram till jul nu innan han åker iväg? Har i alla fall en Canon EOS D500 som jag leker glatta livet med nu kan jag lova och självklart är der hundarna som är i fokus för det mesta ;) Har en hel del bilder som kommer att läggas upp både här och på FB men det får bli i veckan nångång då jag har tid innan jag åker iväg på jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0