Lämnar vi värmen för lite kyligare bredgrader.

Ja, då är det dags att åka hem igen. Känns både bra och dåligt. Vill ju gärna vara i värmen i stllet för kylan men samtidigt saknar jag mina småälsklingar oerhört!! Därför ska det bli skönt att få komma hem igen.
Jag visste ju om att jag skulle sakna hundarna men inte så här! När man går på stranden längsvattnet och man möter andra människor med sina hundar då saknade jag verkligen mina som mest. Tanken at de ska få springa lös på strtanden och busa med varandra, bada och kasta pinne eller boll är verkligen en längtan! Syns bara att det inte finns tillräckligt stora stränder hemma så man kan göra de.

Men jag är väldigt nöjd med att bara få gå med dem då jag kommer hem! :)Har inte gjort så mycket här nere mer än att bara spendera allt tid med D efter att inte ha setts på ca 6 veckor, vilket förhoppningsvis aldrig kommer att ske igen!
Ätit god mat varje dag, varit på bio 3 gånger, spelat mini golf, varit på casino, tagit långa härliga promenader på stranden, bowlat, följt med D till flygplatsen då han hade flygning, varit på en heldags Safari, jag ska lägga upp bilder på det senare då jag har kommit hem.

Planet lyfter kl 12.30 idag och sista planet landar kl 09.10 i morgon bitti, tisdag den 1 mars.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ne, det har du rätt i. Dock skulle jag behöva en minisemester ner till dig så vi kan kramas på ordentligt en hel helg eller så ;) Härligt att höra att du är på svensk mark igen! Lite mindre orolig över dig..hörde att du ömsa mycket skinn från de du bränt dig:/ hoppas du inte har ont bara. Är du bara hälften så vackert brun som karln din så måste jag nog lägga mig på firehouse innan vi ses. KRAM!!! <3

2011-03-03 @ 22:34:13
URL: http://aggerydsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0