-8 c = 1h härlig promenad i skogen

Ja då det är sånt bra väder med lagomt mycket snö fall på det med kan det inte bli bättre än en härlig promiss i skogen! Det kan jag även tacka min älskling för också. Fick ett par grymt härliga kängor i julklapp så man blir varken blöt eller kall om fötterna och de är lätta att gå i. Helt fantastiska och helt klart de bästa skor jag nånsin har haft!

Idag blev jag nästan helt impad av Ina. Hade kastat ner hennes favorit leksak från en stor sten. Hon fick själv klura ut hur hon skulle gå ner och hämta den. Det var inte allt för långt ifrån att hon skulle hoppa ner, det var minst 1m! Tur ändå att hon inte gjorde det för man vet ju inte vad som döljer sig i snön trots att den är djup. Efter en tids fundering på hopp eller inte beslöt Ina sig för att gå ner på sidan och därefter fick hon då leta efter kampsnöret och hittade det. Är så stolt och imponerad av min lilla tjej!
Rozz den lilla filosofen går helst i andras spår än att hoppa och springa omkring i snön. Speciellt då vi skulle gå nerför eller uppför. Ina hade tagit sig ner från en annan sten själv och jag gick till ett ställe som inte var allt för högt eller brandt där jag hoppade ner. Det gillade inte Rozz, han visste inte riktigt hur han skulle ta sig ner. Tillslut hittade han också en egen vägen där han kunde gå ner. Blev riktigt stolt över honom! Han är ju som sagt inte den som tar egna initiativ förutom då han bara hittar på hyss hemma.


Tack vare dessa kan jag gå i skogen igen :)

Och tro mig de behövs verkligen då det är så här mycket snö i skogen :)

Ina letar efter kampsnöret och Rozz tittar på

Hittar kampsnöret

Rozz då han inte vågade hoppa men hittade en egen väg ner :)

Ett välkomnande då man kommer tillbaka från tvättstugan :)Så underbara!

Tröt efter all bus i skogen och akottningen hemma :PKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0