Energi knippen ;)

Ja igår då man var ute med hundarna och pulsa runt i skogen i djupsnön. Snön täckte ända upp till knäna på mig, så det var en hel del.
Gick en annorlunda väg denna gång in i skogen. Nu gick vi uppför en stor stenvägg kan man säga till det ställe vi alltid brukar komma till då vi går genom skogen från andra sidan.
Tränade Ina lite extra också, försökte med Rozz men då han inte är ett lika stort fan av att pulsa runt i djupsnön så blev det inte lika mycket träning för honom.
Blandade bus med kondition träning för Ina. Kastade snöbollar nerför som hon mer än gärna sprang ner för att hämta och sen upp igen för att få en ny snöboll kastad. Gjorde det några gånger innan vi gick vidare. Rozz försökte men stannade alltid eftervägen och sen blev det lite pip och gnäll då han skulle upp. Men ack så stolt han blev då han tog sig upp helt själv! :)
Gjorde om samma sak igen fast denna gång uppför. Ina verkligen älskar att pulsa runt i snön. Hon for iväg på egna äventyr till och med så man tappade uppsikten på henne den lilla busen. Men hon var så upp i varv att hon fick springa runt lite som hon ville i skogen. Tur att hon kommer varje gång som man ropar på henne. Rozz däremot höll sig gärna nära matte, helst i samma fotspår så man råkade sparka till honom lite då man lyfte foten ur fotspåret.
Var nog i skogen i minst 30min där hundarna fick pulsera runt i snön sen blev det även en lite promenad innan det var dags att bege sig hemåt igen för att de ska hinna få sträcka på sig och gå ner i varv. En annan trodde ju då att hundarna skulle vara trötta efter denna tur i skogen och somna så fort innan man kom innan för dörren. Icke då, de var ju lite små strötta när man var på väg hem märkte man men så fort man kom in var det full show igen. Måste ha varit på grund av att det blev en hel dag hemma i torsdags för att det var sånt dåligt väder att all energi kom igår. Trötta var de i alla fall på kvällen kan jag lova. Gick en kvälls tur vid 19-tiden och var hemma igen strax vid 20-tiden. De somnade ganska fort efter den promenaden, knappt så man fick ut dem på sista kvällskissen innan det var dags för att lägga sig. Så får väl se hur pigga de är idag då man kommer hem ifrån jobbet, pigga var de i alla fall runt 05.30 i morse då man var ut med dem :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0