Inge bra alls :(

Igår blev inte firandet av det nya året som det var tänkt. Tanken var att jag och Dan skulle åka till Samantha och hennes kille för att fira nyår där med dom och deras vänner. Skulle verkligen ha varit jätte trevligt! Men så blev det icke..
Ina och Rozz har varit jätte dåliga sen i torsdags morse. Ina har spytt upp maten ca 10-20 min efter maten och Rozz har skitit ut allt lika fort. Det hade fortsatt till ca förmiddagen i går. Det måste ha berott på maten.
Köpte ny mat i söndags då det sista tog slut då. Köpte jag Klass Plus, färskfoder. Har kört på det innan men inte på plus utan normal och det har funkat. Varför jag bestämde mig för att köra med plus denna gången var för att jag personligen tyckte att hundarna var lite smala och ville få upp dem lite i vikt nu under vintern. Gick som jag hade tänkt mig visade det sig. Det hade gått bra ända fram till torsdagmorgon med maten sen kom den ut lika fort som den slank ner hos båda. Igår mådde de verkligen inge bra, de höll på fram till ca kl 13-14 och bara sov hela dagen. När jag kom hem så var Rozz någorlunda pigg i alla fall men Ina var jätte dålig. Där av jag bestämde att jag inte ville åka till Samantha och Christian. Hundarna hade det nog jobbigt av att vara dåliga, hungriga och trötta sen att dra med sig dom till Samantha där det ska vara en massa folk och stoj å stim. Nä, kändes mycket bättre av att vara hemma med hundarna i lugn och ro så man kunde ha koll på dom hela tiden utan att behöva oroa sig. Hade vi åkt till Samantha hade jag inte varit avslapnad i 1sek.
Som tur va var djurmagazinet öppet och jag kunde skicka i väg Dan för att köpa torrfoder i stället. För det vet jag att de ska tåla! men får börja riktigt försiktigt med att ge dem i små mängder idag då de bara har fått druckit vatten i 24h för att magen ska hinna få lugna ner sig och hamna i balans.
I morse när jag var ut med Ina och Rozz innan jag åkte i väg på jobbet visade båda att vara pigga, det var en riktig lättnad kan jag lova! Lite dålig i magen var Rozz fortfarande men det får man räkna med. Hoppas bara på att det kommer att gå bättre under dagen. Tur är att jag kan få händelserna rapporterad till mig under dagen och att jag vet att de är i goda händer :)Nog pratat om Ina och Rozz dåliga magar. Något riktigt positivt att berätta är att de inte brydde sig så mycket om raketerna och smällarna igår! :) Så himla skönt att få slippa ha hundar som blir livrädda för fyrverkerier.
När jag var ute med dem en sväng igår kväll var det full fart på raketerna långt innan kl 00.00 som vanligt. (Varför har folk så bråttomt med att skjuta raketer?) De blev först lite förvånad då de inte var beredda men sen var det mest nyfikenheten som tog över, i alla fall på Rozz. Han stod och tittade ett bra tag på alla raketer innan han kom. Ina hon brydde sig inte alls så mycket.

Mina älsklingar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0