Sol och bad med lite träning :)

Idag har det verkligen varit riktigt härligt väder! Bestämde mig för att ta en promenad och avsluta ca 2h i skogen med att lägga två spår först till lilla fröken och avsluta med ett svalkande dopp i sjön nedanför vårat smultronställe :)
Sagt och gjort, lagt två spår. Ett lite längre med en boll som belöning i slutet och ett lite kortare en jeanstrasa i slutet. I väntan på att spåren ska ligga ett tag så håller jag på med kameran och Ina springer lös runt omkring tills jag inser att hon har försvunnit. Jag ropar och ropar, brukar alltid komma men inte denna gång. Första tanken var att hon har gått och tagit reda på vad jag gjorde tidigare då jag hade gått iväg för att lägga spåren. När jag är på väg åt det håller kommer Ina springades i full kareta och är jätte stolt. Hon har då som sagt tagit reda på vad jag gjorde och antagligen spårat upp jeanstrasan :)
Det var de spåret men glad och stolt var hon verkligen kan jag lova med all rätt!
Efter att det hade gått ca 1h efter att jag lagt spåret som var kvar fick Ina ta det. Gick fruktansvärt bra, lyfte dock nosen ca 2ggr men annars var nosen i marken hela tiden och jobbade på rätt så lugnt och metodiskt.
Efter spårningen blev det bad i sjön. Gud så tokig hon är i vatten denna lilla dam!
Men tyvärr så kan jag inte ha henne lös i vattnet då hon inte riktigt simmar med bakbenen och driver ut sig själv mer och mer till mitten av sjön så fick hon nöja sig med att ha selet på sig och kopplad med en hängade matte halvt om halvt ut över sjön ihop om att inte själv trilla i :)
Ska köpa in en spårlina som jag även ska kunna ha använding av få Ina då hon badar tänkte jag. Måste börja träna inkallning på henne från vattnet. Inte någon av er mina läsare som har några bra tips på hur man får upp en vattentokig hund ur vattnet utan att behöva ha henne kopplad i sele? :)Så här trött blev hon av allt bus i solen innan spåret :)En härlig svalkande plats i skuggan bland stenklipporna för att vila på :)En härlig sommar bild :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0